2017-01-13 07:57:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Sikerekben bővelkedik a mai nap

Napi horoszkóp január 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez nem könnyíti meg a dolgokat az ön számára, félreértések nehezíthetik meg a kommunikációt. Bölcsebben kellene osztogatnia a tanácsait. Van, aki csak félreérti a szavait, vagy épp a legrosszabbat szűri le belőle.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha igazán sikeres akar lenni, akkor többet kell kockáztatnia. A „kitaposott út” most kevésbé célravezető. Muszáj lesz valamit újítania, lehet, hogy még a tanulásra is rá kell szánnia magát. Higgye el, ez a legjobb befektetés.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Jobb, ha ma higgadt marad, és mindent ráhagy a partnerére. Eléggé ingerült lehet a kedvese, mindenbe beleköt, így ha nem vigyáz, könnyen kipattan egy vita.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Nehéz pénzügyi problémával kell megküzdenie. Az újabb kölcsön talán csak zsákutca, valami mást kellene kitalálnia. Gondolja végig, hogyan rendezhetné az anyagi helyzetét, mert most remek ötletei lehetnek. Ne hagyja magát háttérbe szorítani, és megkaphatja azt, amit akar.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Kissé borús hangulatban lehet. Higgye el, a dolgok közel sem annyira rosszak, mint amilyennek most látja őket. Egy kis sport és kikapcsolódás javítana a közérzetén is. Ráadásul a környezetéből valaki az ön segítségére szorul, emiatt egy kicsit félre kell tennie a problémáit.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az akadályok, nehézségek most mintha csak azért lennének, hogy ön bizonyíthassa a rátermettségét… Sikerekben bővelkedik a mai nap az ön számára, este még egy kis ünneplésre is sor kerülhet!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Most a személyes kapcsolatai és a barátai kerülnek előtérbe az életében. Ha teheti, akkor dolgozzon ma kevesebbet, és helyette töltsön több időt azokkal az emberekkel, akik fontosak az ön számára. Este menjenek szórakozni, érezzék jól magukat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Próbáljon koncentrálni a kötelességeire, mert csak akkor tudja majd lazán kezdeni a hétvégét, ha minden feladatával végzett. A mai nap kissé túlfeszíti a tempót, de az este már nyugalomban telik.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Túlságosan érzékeny lehet, még akkor is megsértődik, ha jogos kritika éri, vagy épp csak egy ártatlan megjegyzést tesz valaki. Ne vegyen mindent a lelkére.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön lelkiismeretesen dolgozik, most mégis védekezésre kényszerítik a körülmények, és állandóan igazolnia kell magát. Vegye olyan lazán ezt a napot, amennyire csak tudja. Este sikerül tisztáznia egy fontos ügyet, végre pontot tehet a dolog végére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma többször kerül kellemetlen helyzetbe. Talán ön fogalmaz rosszul, de az is lehet, hogy valaki más viselkedik tapintatlanul. Este ne maradjon otthon, kapcsolódjon ki, változatosságra és szórakozásra van szüksége.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ami tegnap még probléma volt, ma már előnyt jelent. Ön is megnyugodhat, most szinte maguktól oldódnak meg a problémák. Elégedetten zárhatja a napot.

(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: